Hoppa till innehåll

Hemsidor

Saknar du hemsidor eller behöver dina nuvarande hemsidor förnyas? Designette gör hemsidor enligt dina önskemål och din stil. Om du inte har någon klar vision över hur du vill att dina hemsidor skall se ut, kan vi ge dig förslag på layout.

Då din hemsida är lanserad kan du anlita Designette till att sköta de fortsatta innehållsuppdateringarna. Om du föredrar att uppdatera innehållet på egen hand, kan vi även göra en personlig användarmanual åt dig.

Längre ner kan du läsa om varför hemsidor är viktiga och varför det lönar sig att uppdatera dem.

surftheweb

Varför bör man ha hemsidor?

"Ett företag som saknar hemsidor existerar inte."
Hemsidor är viktiga, eftersom de flesta använder nätet till att leta upp all information de behöver. Det är därför svårt för möjliga nya kunder att hitta företaget om det inte har hemsidor. Av denna orsak lönar det sig att ha hemsidor även om det bara är en så kallad visitkortsida, där endast företagets viktigaste information framgår.

Varför bör man uppdatera eller förnya hemsidorna?

Förutom att man överhuvudtaget har hemsidor, bör de även uppdateras då och då. Det handlar inte bara om att informationen är aktuell, designen och layouten bör även följa med sin tid. Fräscha hemsidor som är up-to-date ger ett professionellt intryck, en bild av att det går framåt för företaget och att man bryr sig om sin image. Omoderna hemsidor med information som inte uppdaterats kan däremot inverka negativt på en kunds köpbeslut. Om en möjlig kund hittar ett annat företag som erbjuder samma sorts tjänster/produkter, men som har fräschare hemsidor, kommer kunden då med stor sannolikhet att vända sig till företaget med bättre hemsidor, eftersom det kan kännas pålitligare.

Behöver ni nya hemsidor eller är det dags att uppdatera era nuvarande sidor? Ta kontakt och berätta hur vi kan hjälpa er, så skräddarsyr vi en lösning som passar just er. Till kontaktformuläret →