Hemsidor

Saknar du hemsidor eller behöver dina nuvarande hemsidor förnyas? Designette gör hemsidor enligt dina önskemål och din stil. Ifall du inte har någon klar vision över hur du vill att dina hemsidor skall se ut kan vi ge dig förslag på layout.

Då din hemsida är lanserad har du möjlighet att anlita Designette till att sköta de fortsatta innehållsuppdateringarna. Om du önskar att själv kunna uppdatera innehållet kan vi även göra en personlig användarmanual åt dig. 

Längre ner kan du läsa om varför man bör ha hemsidor och varför det lönar sig att uppdatera dem.

surftheweb

Varför hemsidor?

"Ett företag som saknar hemsidor existerar inte."
Hemsidor är väldigt viktiga eftersom de flesta i dagens läge använder nätet till att leta upp all information de behöver. Det är därför svårt för möjliga nya kunder att hitta företaget om detta inte har hemsidor. Av denna orsak lönar det sig att ha hemsidor även om det bara är en så kallad visitkortsida där endast företagets viktigaste information framgår.

Varför uppdatera eller förnya hemsidorna?

Förutom att man överhuvudtaget har hemsidor, bör de även uppdateras då och då. Det handlar inte bara om att informationen är aktuell, designen och layouten bör även följa med sin tid. Fräscha, förnyade hemsidor ger ett professionellt intryck, en bild av att det går framåt för företaget och att man bryr sig om sin image. Omoderna hemsidor med information som inte uppdaterats kan däremot inverka negativt på en kunds köpbeslut. Om en möjlig kund hittar ett annat företag som erbjuder samma sorts tjänster/produkter, men som har fräschare hemsidor, kommer kunden då med stor sannolikhet att vända sig till företaget med bättre hemsidor eftersom det kan kännas pålitligare.