Siirry suoraan sisältöön

Kotisivut

Oletteko vailla kotisivuja vai olisiko aika uudistaa nykyisiä? Designette tekee kotisivuja toiveidenne mukaan. Voimme myös suunnitella sivut kokonaan puolestanne, mikäli teillä ei ole visiota minkä näköiset kotisivut haluatte.

Kotisivun julkaisun jälkeen, voitte halutessanne palkata Designetteä hoitamaan jatkuvia päivityksiä. Voimme myös tehdä teille henkilökohtaisen käyttöoppaan, mikäli sen sijaan haluatte päivittää sisällön itse.

Alempana voitte lukea miksi yrityksellä kannattaa olla kotisivut ja miksi niitä pitäisi päivittää.

surftheweb

Miksi yrityksellä kannattaa olla kotisivut?

"Yritys jolla ei ole kotisivuja, ei ole olemassa."
Enemmistö käyttää nettiä kaiken tietonsa hankkimiseen ja siksi kotisivut ovat todella tärkeät. Mikäli yrityksellä ei ole kotisivuja, on se myös uusien mahdollisten asiakkaiden hankalampi löytää. Tästä syystä kannattaa olla kotisivut vaikka se olisi vain niin kutsuttu käyntikorttisivusto sisältäen ainoastaan yrityksen tärkeämmät tiedot.

Miksi päivittää tai uudistaa kotisivut?

Kotisivujen olemassaolon lisäksi, niitä on myös päivitettävä. Kotisivujen uskottavuuden takia niiden on oltava ajan tasalla. Tietojen, muotoilun ja layoutin on seurattava aikaansa. Ajan tasalla olevat kotisivut antavat ammattimaisen vaikutelman, sekä viestittää yrityksen luotettavuudesta. Epämodernit kotisivut vanhoilla tiedoilla voivat sen sijaan pahimmassa tapauksessa vaikuttaa negatiivisesti asiakkaiden ostopäätökseen. Jos mahdollinen asiakas löytää toisen yrityksen joka tarjoaa samanlaisia palveluita/tuotteita, mutta jolla on raikkaammat kotisivut, tulee asiakas silloin suurella todennäköisyydellä kääntymään yritykselle joilla on paremmat kotisivut koska se voi tuntua luotettavammalta.