Siirry suoraan sisältöön

Kotisivut

Oletko vailla kotisivuja tai pitäisikö nykyiset kotisivut uudistaa? Designette tekee kotisivuja toivomuksesi ja tyylisi mukaan. Jos teillä ei ole selkeätä visiota siitä minkä näköiset kotisivut haluatte, voimme suunnitella ne puolestanne.

Kun kotisivusi on julkaistu voit myös palkata Designetteä hoitamaan jatkuvat sisällönmuutokset. Jos toivot voivasi itse päivittää sisällön, voimme myös teettää teille henkilökohtaisen käyttöoppaan.

Alempana voit lukea miksi kotisivut kannattaa olla ja miksi niitä pitää päivittää.

surftheweb

Miksi kotisivut?

"Yritys jolla ei ole kotisivuja, ei ole olemassa."
Kotisivut ovat äärimmäisen tärkeät, sillä enemmistö käyttää nettiä kaiken tietonsa hankkimiseen. Mikäli yrityksellä ei ole kotisivuja, on se myös uusien mahdollisten asiakkaiden hankalampi löytää. Tästä syystä kannattaa olla kotisivut vaikka se olisi vain niin kutsuttu käyntikorttisivusto sisältäen ainoastaan yrityksen tärkeämmät tiedot.

Miksi päivittää tai uudistaa kotisivut?

Kotisivujen olemassaolon lisäksi, niitä on myös päivitettävä. Kotisivujen uskottavuuden takia niiden on oltava ajan tasalla. Tietojen, muotoilun ja layoutin on seurattava aikaansa. Ajan tasalla olevat kotisivut antavat ammattimaisen vaikutelman, sekä viestittää yrityksen luotettavuudesta. Epämodernit kotisivut vanhoilla tiedoilla voivat sen sijaan pahimmassa tapauksessa vaikuttaa negatiivisesti asiakkaiden ostopäätökseen. Jos mahdollinen asiakas löytää toisen yrityksen joka tarjoaa samanlaisia palveluita/tuotteita, mutta jolla on raikkaammat kotisivut, tulee asiakas silloin suurella todennäköisyydellä kääntymään yritykselle joilla on paremmat kotisivut koska se voi tuntua luotettavammalta.